Που και πόσο πωλείται καινούργιο το Suzuki Samurai;

Ένα από τα πιο δημοφιλή εκτός δρόμου αυτοκίνητα της Suzuki, ήταν το Samurai, το οποίο ξεχώριζε για τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά του αλλά και για τον «σπαρτιάτικο» χαρακτήρα του. Το Samurai κατασκευάστηκε μεταξύ 1981 – 1988, ωστόσο σε κάποια χώρα του πλανήτη συνεχίζει να παράγεται και να πωλείται, παρά το ότι ουσιαστικά αντικαταστάθηκε από το Jimny.

Δείτε ακόμη: Suzuki Vitara: To μοναδικό 1.000άρι 4×4

Το Maruti Gypsy όπως ονομάζεται στην Ινδία όπου διατίθεται, είναι το γνωστό σε εμάς Samurai και οι αλλαγές που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια είναι λίγες. Το Gypsy έχει διατηρήσει τον γνώριμο τετράγωνο σχεδιασμό τόσο στο πιο μακρύ αμάξωμα των 4.010 χλστ. μήκους, όσο και στο απαρχαιωμένο εσωτερικό. Την κίνησή του βάρους 985 κιλών Gypsy αναλαμβάνει ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης 1.3 λτ., απόδοσης 82 ίππων και 103 Nm ροπής, συνδυασμένο με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Διαβάστε ακόμα: Τελικές με το νέο Suzuki Swift Sport 1.4T (+video)

Στον εξοπλισμό του Maruti Gypsy δεν περιλαμβάνεται κανένα απολύτως στοιχείο άνεσης ή ασφάλειας, αφού δεν υπάρχουν ούτε στον προαιρετικό εξοπλισμό τα βασικά, όπως είναι ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, αερόσακοι, air condition κ.λπ. Όσον αφορά την τιμή του, το Gypsy πωλείται στην Ινδία από 625.400 Ρουπία, τα οποία ισοδυναμούν με 7.700 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store