Νέο σπέσιαλ Suzuki Swift Sport Auto Salon Version

Στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Suzuki θα παρουσιάσει το νέο Swift Sport Auto Salon Version, το οποίο όπως υποδηλώνει και η ονομασία του δημιουργήθηκε ειδικά για την έκθεση.

Διαβάστε ακόμη: Τα βασανιστήρια στης Skoda στην Octavia πρώτης γενιάς (+video)

Εξωτερικά την σπορτίφ εικόνα του ενισχύει το μαύρο ματ χρώμα του αμαξώματος, συνδυασμένο με κόκκινους καθρέπτες και ίδιας απόχρωσης διακοσμητικά στο εμπρός σπόιλερ και στα πλευρικά. Παράλληλα στο πίσω μέρος του υπάρχουν τρεις κάθετες λωρίδες, ενώ γύρω από τη μαύρη μάσκα έχει τοποθετηθεί ένα ασημί διακοσμητικό. Τη δυναμική εμφάνιση της ειδικής αυτής έκδοσης του νέου Swift Sport συμπληρώνουν ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, οι νίκελ εξατμίσεις και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό υπάρχει πιο σπορ τιμόνι και καθίσματα με κόκκινες ραφές και λογότυπα Sport. Δυστυχώς όμως ακόμα η Suzuki δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη: Στο προσκήνιο οι επεκτάσεις της Αττικής Οδού

Πέρα από τις αισθητικές αλλαγές, η Suzuki δεν κάνει αναφορά για τυχόν μηχανικές βελτιώσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Swift Sport που έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Σεπτέμβριο εφοδιάζεται με τον 1.4 λτ. Boosterjet κινητήρα ισχύος 140 ίππων και 230 Nm ροπής, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει γρήγορες επιδόσεις στο αμάξωμα των 970 κιλών.

Get it on Google Play Download on the App Store