Ανανεωμένο Nissan GT-R NISMO από 165.000 ευρώ στην Ιαπωνία

Η Nissan ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων του ανανεωμένου 2017 GT-R NISMO στην αγορά της Ιαπωνίας σε τιμή που ξεκινά από 18.700.200 γιεν (165.000 ευρώ), παράλληλα με την ειδική έκδοση “Track Edition” της NISMO που παρουσιάστηκε στις 11 Ιουλίου.


Το 2017 Nissan GT-RNISMO διαθέτει ένα νέο προφυλακτήρα από ανθρακόνημα και ειδικά σχεδιασμένους αεραγωγούς, καθώς και αεροδυναμικά βοηθήματα που ενισχύουν την σταθερότητα του αυτοκινήτου στις υψηλές ταχύτητες.

Στο εσωτερικό το επανασχεδιασμένο ταμπλό, το τιμόνι και το κεντρικό υποβραχιόνιο έχουν επένδυση από υψηλής ποιότητας δέρμα Alcantara. Μοναδικά στο ανανεωμένο NISMO GT-R είναι και τα δερμάτινα μπάκετ καθίσματα Recaro με ανθρακονήματα, που συμπληρώνονται από τις σχεδιαστικές πινελιές του κόκκινου Alcantara.

Η τετρακίνηση του 2017 GT-R NISMO έχει επίσης αναβαθμιστεί, εν μέρει χάρη και στο σημαντικά ενισχυμένο σασί του. Η ενισχυμένη δομή του αμαξώματος επέτρεψε στους μηχανικούς να προχωρήσουν σε περαιτέρω βελτιώσεις και ρυθμίσεις στην ανάρτηση του GT-R NISMO, όπου σε συνδυασμό με την αύξηση της κάθετης δύναμης του αυτοκινήτου, έχει ως αποτέλεσμα τον εξαιρετικά βελτιωμένο χειρισμό του. Το ειδικό Bilstein DampTronic ρυθμιζόμενο σύστημα οδήγησης του GT-R, εκμεταλλεύεται πολλαπλές πληροφορίες από τα συστήματα του αυτοκινήτου και παρέχει τις απαραίτητες κάθετες δυνάμεις, αλλά και υψηλό επίπεδο ελέγχου σε μια ποικιλία συνθηκών οδήγησης.

Ο V6 3.8 λτ. κινητήρας του 2017 GT-R NISMO των 600 ίππων, συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και διαθέτει ένα ζεύγος υπερσυμπιεστών υψηλής ροής και μεγάλης διαμέτρου, που συναντώνται και στο GT3 και προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Όπως και στην βασική έκδοση του μοντέλου, κάθε κινητήρας GT-R NISMO συναρμολογείται στο χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος, από ένα τεχνίτη ΤAKUMI.

Get it on Google Play Download on the App Store