Η μεγαλύτερη παρέλαση από 1.635 διαφορετικά smart!

Στη 16η ετήσια συγκέντρωση των smart που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη του Αμβούργου μεταξύ 26 και 27 Αυγούστου 2016, έλαβαν μέρος 1.635 διαφορετικά smart, συνοδευόμενα από 3.167 φανατικούς φίλους της μάρκας. Έτσι έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ των 1.427 smart που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση της Πορτογαλίας πριν από δύο έτη, ενώ το 2017 η συνάντηση θα γίνει στην πόλη Σαλού της Ισπανίας.

Όλα τα smart ήταν διαφορετικά μεταξύ τους, αφού εκτός από τις εκδόσεις coupe, roadster και cabriolet, υπήρχαν και διάφορες μετασκευές, όπως υπερυψωμένο off road μέχρι και smart που έμοιαζε με το ειδικό όχημα μεταφοράς του πάπα. Παράλληλα το “παρών” έδωσαν smart κάθε γενιάς και με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και σχέδια στα λιλιπούτια αμαξώματά τους, ανάλογα με την φαντασία και το γούστο των κατόχων τους.

Το διήμερο αυτό του φεστιβάλ, τα “σμαρτάκια” γέμισαν τους δρόμους του Αμβούργου, όπου έγιναν διάφορες εκδηλώσεις, συναυλίες, test drive, κ.λπ., ενώ παρευρέθηκαν και οι χρυσές Ολυμπιονίκες της Γερμανίας στο beach volleyball, η Laura Ludwig και η Kira Walkenhorst.

Get it on Google Play Download on the App Store