Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Skoda Kodiaq

Δύο μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου μεγάλου SUV Kodiaq που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Βερολίνο, στη 1 Σεπτεμβρίου στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), η Skoda αποκαλύπτει για πρώτη φορά φωτογραφίες και λεπτομέρειες από το εσωτερικό του.

Η επένδυση των θυρών και το τιμόνι είναι παρόμοια με εκείνα του Skoda Superb, όμως για το ταμπλό βλέπουμε μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία. Στο πάνω μέρος του με τις ευθείες γραμμές και τις επίπεδες επιφάνειες κυριαρχούν η μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων, πλαισιωμένη από δύο κάθετους αεραγωγούς (τέσσερις συνολικά στο ταμπλό), ενώ ένα μεγάλο διακοσμητικό φιλέτο υπάρχει από την πλευρά του συνοδηγού. Το κάτω μέρος χωρίζεται εμφανώς από το πάνω και ξεχωρίζει η κεντρική κονσόλα με την έντονη κλίση. Σε αυτή φιλοξενούνται τα χειριστήρια του κλιματισμού και διάφοροι ακόμα διακόπτες, που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα του ομίλου VW.

​Οι σχεδιαστές της Skoda δημιούργησαν παράλληλα τους μέγιστους δυνατούς χώρους στο μήκους 4,7 μέτρων και πλάτους 1,88 μ. αμάξωμα του Kodiaq με τις 7 θέσεις. Παράλληλα το εσωτερικό του διαμορφώνεται με ποικίλους τρόπους, χάρη στις πολλαπλές ρυθμίσεις των καθισμάτων, που θυμίζουν πολυχρηστικό αυτοκίνητο. Μάλιστα, για τις αποσκευές υπάρχουν από 720 έως 2.065 λίτρα, που είναι τα περισσότερα σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Στον εξοπλισμό θα προσφέρονται και περισσότερες από 30 “έξυπνες” λύσεις, όπως είναι θερμαινόμενο τιμόνι, προστασία θυρών στις άκρες, ηλεκτρική ασφάλεια παιδιών κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store