Νέο Volkswagen up! 1.0 TSI 90 PS από 11.730 ευρώ

Η Kosmocar- Volkswagen, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης του ανανεωμένου up!, το οποίο διαθέτει αλλαγές στον σχεδιασμό, πιο σύγχρονη τεχνολογία, ενώ αποκτά για πρώτη φορά στην γκάμα των κινητήρων του το νέο 1.0 TSI 90 PS.

Εξωτερικά το ανανεωμένο VW up! εφοδιάζεται με στάνταρ φώτα ημέρας LED, ξεχωρίζει από τους νέας σχεδίασης προφυλακτήρες και πίσω φωτιστικά σώματα, το διαχύτη, τους νέους καθρέπτες και τα φλας. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις και διακοσμητικά, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και αυτόματος κλιματισμός για πρώτη φορά.

Στους ήδη γνωστούς 3κύλινδρους κινητήρες 999 κ.εκ. απόδοσης 60 PS και 75 PS, οι οποίοι διαθέτουν πλέον το πακέτο BluemotionTechnology (start-stop & ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση), έρχεται να προστεθεί ο 3κύλινδρος 1.0 TSI απόδοσης 90 PS. Ο νέος αυτός κινητήρας προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ. και τελική ταχύτητα 185 χλμ./ώρα. Παράλληλα, διατίθεται και το eco up! με τον κινητήρα φυσικού αερίου 1.0 68 PS CNG με κατανάλωση μόλις 2,5€ για κάθε 100 χλμ.

Το ανανεωμένο up! διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων move & high διασύνδεση με smartphone (smartphone integration), ενσωματώνοντας πλήρως λειτουργίες του smartphone στο νέο up!

Στα πλαίσια του λανσαρίσματος του νέου up! διατίθεται η ειδική έκδοση up! beats, αποτέλεσμα της έναρξης συνεργασίας της Volkswagen με την δημοφιλή στα νεανικά κοινά μάρκα συστημάτων ήχου BeatsAudio. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται (επιπλέον του move up!) ηχοσύστημα 300W ΒeatsAudio με 7 ηχεία, ζάντες 15 ιντσών, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ηλεκτρικοί καθρέπτες, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, Climatronic και προβολείς ομίχλης.

Τιμές – εκδόσεις – εξοπλισμοί

Η επιπλέον χρέωση για τις 5θυρες εκδόσεις είναι 370€, ενώ αυτή του κιβωτίου ASG 760€ για τους κινητήρες απόδοσης 60 PS & 75 PS.

Get it on Google Play Download on the App Store