Audi RS 7 Sportback με 750 ίππους για χαμηλές πτήσεις!

To Audi RS 7 Sportback το οποίο παρουσιάστηκε το 2013 και ένα χρόνο αργότερα δέχτηκε μια ανανέωση, προσφέρει απλόχερα υψηλή πολυτέλεια, τεχνολογία, ανέσεις και φυσικά επιδόσεις, με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο (από 164.700 ευρώ στη χώρα μας).

Στο εργοστασιακό μοντέλο, ο V8 bi-turbo 4.0 TFSI κινητήρας αποδίδει 560 ίππους και 700 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δλ. και τελική 305 χλμ./ώρα. Ωστόσο, για όσους δεν τους φτάνουν αυτές οι επιδόσεις, υπάρχουν και οι βελτιωτές που προσφέρουν διάφορα κιτ μετατροπών.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η PP-Performance από τη Γερμανία, αυξάνει την ισχύ και κάνει διάφορες ακόμα βελτιώσεις, έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ. Το κιτ αναβάθμισης, περιλαμβάνει επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, νέο φίλτρο αέρα, τοποθέτηση νέων σωλήνων του turbo και συστήματος εξάτμισης από τιτάνιο της Akrapovic (8,1 κιλά ελαφρύτερο). Η ισχύς με όλες αυτές τις αλλαγές αυξάνεται στους 750 ίππους και 1.008 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει στο 400άρι σε 10,6 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, στην τιμή περιλαμβάνονται και οι 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Επίσης, το εικονιζόμενο RS 7 Sportback φοράει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ενώ είναι «ντυμένο» με μεμβράνη «Sparkling Berry», με αποχρώσεις καφέ, κίτρινου, χρυσού και μοβ, ανάλογα με το πώς πέφτει πάνω της το φως.


Get it on Google Play Download on the App Store