Το νέο Hyundai i30 κάνει drift και ξεσηκώνει!

Το νέο Hyundai i30 το οποίο παρουσιάστηκε πριν από δύο μέρες και θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, είναι πλήρως αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο σε κάθε επίπεδο, ενώ παρουσιάζεται ανταγωνιστικό σε κάθε τομέα.

Μαζί με το νέο i30, ντεμπούτο κάνει και το ολοκαίνουργιος κινητήρας βενζίνης 1.4 T-GDI ισχύος 140 ίππων και 242 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα και 210 χλμ./ώρα τελικής. Ωστόσο, υπάρχει και ο ακόμα πιο ισχυρός 1.6 T-GDI των 201 ίππων και 300 Nm ροπής, ο οποίος όμως δεν θα είναι διαθέσιμος την Ευρώπη. Στην Κορέα όμως θα διατίθεται, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω δεύτερο βίντεο, η Hyundai είναι κάπως υπερβολική στο διαφημιστικό του σποτ, όπου το νέο i30 παρουσιάζεται να ντριφτάρει. Άλλωστε αναμένεται και το πιο σπορ Hyundai i30 N.

Παράλληλα, στο πρώτο βίντεο, ο οδηγός της Hyundai στο WRC, ο Hayden Paddon παρουσιάζει το αυτοκίνητο με το δικό του τρόπο, ξεφεύγοντας και αυτός από τον οικογενειακό -κατά βάση-  και ήπιων τόνων προσανατολισμό του νέου i30.

Παρακολουθείστε παρακάτω τα βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store