Νέο SUV Mitsubishi GT-PHEV με αυτονομία 1.200 χιλιομέτρων!

Παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού θα κάνει το νέο πρωτότυπο SUV μοντέλο Mitsubishi GT-PHEV, μέσω του οποίου η ιαπωνική μάρκα προαναγγέλλει μελλοντικό μεγάλο μοντέλο της, πιθανώς τον αντικαταστάτη του Outlander PHEV.

Το GT-PHEV Concept ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Mitsubishi μαζί με προηγμένες ηλεκτρικές τεχνολογίες και συστημάτων κίνησης σε όλους τους τροχούς, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να κινούνται κάτω από ένα ευρύ φάσμα συνθηκών οδήγησης. Στο εμπρός μυώδες άκρο του κυριαρχεί η μάσκα «Dynamic Shield», τα πολύ λεπτά οριζόντια LED και τα πιο φαρδιά κάθετα LED, στο πλαϊνό τμήμα διακρίνονται τα έντονα νεύρα, τα μικρά παράθυρα και η οροφή που μοιάζει να αιωρείται, ενώ πίσω ξεχωρίζουν τα λεπτά παραλληλόγραμμα φανάρια.

Για το εσωτερικό η Mitsubishi αναφέρει ότι υπάρχει ένα οριζόντιο ταμπλό το οποίο δημιουργεί μια ευρύχωρη ατμόσφαιρα, ενώ η υψηλή κεντρική κονσόλα μοιάζει σαν να αναδιπλώνεται γύρω από τους επιβάτες, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα της ασφάλειας. Παράλληλα, στο εσωτερικό του GT-PHEV υπάρχουν υψηλής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις.

Το plug-in hybrid σύστημα PHEV συνδυάζει υψηλής χωρητικότητας μπαταρίες επόμενης γενιάς, τρεις ισχυρούς και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες (ένας εμπρός και δύο πίσω) και ένα θερμικό μηχανικό σύνολο. Το GT-PHEV μπορεί να κινηθεί μόνο με την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας για αποστάσεις έως 120 χιλιομέτρων, ενώ συνδυαστικά η αυτονομία του ξεπερνά τα 1.200 χιλιόμετρα.

Get it on Google Play Download on the App Store