Νέο Nissan NV300 σε πολλές εκδόσεις και με 1.600άρη ντίζελ

Πρεμιέρα στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο πραγματοποιεί το νέο Nissan NV300, σε εκδόσεις van και επιβατικές, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Primastar και τον τρίδυμο «αδελφό» των Renault Trafic και Opel Vivaro.


Το νέο NV300 διαθέτει τέσσερα μεγέθη καρότσας, δύο εκδόσεις των έξι θέσεων για επιβάτες, δύο εκδόσεις Combi για έως εννέα άτομα, συν την έκδοση με σασί. Σχεδιασμένο για να μεταφέρει έως και τρεις στάνταρ ευρωπαλέτες ακόμη και στην έκδοση L1, το άνοιγμα για την είσοδο του φορτίου στην έκδοση L1H1 είναι 110 χιλιοστά μεγαλύτερο από εκείνο του Primastar. Με τη δυνατότητα καταπακτής στο διάφραγμα της καμπίνας, το νέο NV300 μπορεί να φιλοξενήσει φορτία μέχρι 3,75 μέτρα (L1) και 4,15 μέτρα (L2) σε μήκος, ενώ ο  ωφέλιμος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από 5,2 – 8,3 κ.μ.

Για τον χώρο φόρτωσης διατίθενται εργοστασιακά τοποθετημένη προστατευτική ξύλινη επένδυση και με LED φώτα οροφής, ράφια με φινιστρίνια στερεά ή γυάλινα αλλά και μέχρι 20 εσωτερικά άγκιστρα. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κοτσαδόρου με ηλεκτρική παροχή, όπως και του συστήματος Trailer Sway Mitigation που ελέγχει τυχόν τάση αποσταθεροποίησης του τρέιλερ. Η έκδοση σασί του νέου NV300 προσφέρεται για μετατροπές σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Το εσωτερικό του νέου NV300 έχει σχεδιαστεί  προσεκτικά για να είναι όσο το δυνατόν πιο εργονομικό και άνετο για οδηγό και επιβάτες. Υπάρχουν πολλές θήκες και εξοπλισμός που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect.

Το νέο NV300 προσφέρεται με τέσσερις επιλογές κινητήρων diesel 1.6 λίτρων, με ιπποδυνάμεις 95hp, 120hp, 125hp και 145hp. Οι δύο πρώτες εκδόσεις είναι απλού turbo, και οι δύο τελευταίες twin turbo. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η έκδοση van με τον κινητήρα των 125hp επιτυγχάνει κατανάλωση 5,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 155 γρ./χλμ.

Με δυνατότητα επιλογής 10 εξωτερικών αποχρώσεων καθώς και τροχών αλουμινίου 16 και 17 ιντσών, το νέο NV300 θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Get it on Google Play Download on the App Store