Πιο σπορ Audi TT S line competition σε Coupe και Roadster

Το Audi TT παρουσιάζεται στην πιο σπορ έκδοση TT S line competition, τόσο με το Coupe, όσο και με το Roadster αμάξωμα, ενώ η διάθεσή τους θα ξεκινήσει προς τα τέλη του 2016.

Εξωτερικά στα σημεία που διαφοροποιούνται από τις υπόλοιπες στάνταρ εκδόσεις, είναι η μάσκα, το σπόιλερ, οι καθρέπτες και ο διαχύτης πίσω σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, όπως επίσης και η ίδιας απόχρωσης σταθερή μεγάλη πίσω αεροτομή. Μαύρες είναι με την σειρά τους και οι δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης. Διαφορετικές είναι και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, συνδυασμένες με ελαστικά διαστάσεων 245/35, πίσω από τα οποία διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Αλλαγές υπάρχουν και στο στήσιμο των αναρτήσεων μέσω της τοποθέτησης πιο σφιχτών αμορτισέρ και ελατηρίων χαμηλώματος (κατά 4 χιλιοστά). Στάνταρ περιλαμβάνεται και το σύστημα Audi drive select με τις επιλογές auto, comfort, dynamic και efficiency.

Στο εσωτερικό των Audi TT S line competition υπάρχουν σπορ καθίσματα επενδυμένα με δέρμα και αλκαντάρα, με ενισχυμένα πλαϊνά με πνευματική ρύθμιση (προαιρετικά) και ηλεκτρική οσφυϊκή ρύθμιση. Επίσης, εξοπλίζεται με flat-bottomed S line δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι και με τον εικονικό πίνακα οργάνων.

Η Audi προσφέρει τα μοντέλα TT S line competition σε συνδυασμό με τον κινητήρα 2.0 TFSI 230 hp, με κίνηση στους εμπρός τροχούς και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το S tronic, καθώς και με τετρακίνηση quattro. Οι τιμές του TT Coupe S line competition ξεκινούν (στη Γερμανία) από 41.940 ευρώ και του Roadster από 44.340 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store