Νέο μικρό SUV ετοιμάζει η Hyundai για την Ευρώπη

Το νέο μικρό SUV μοντέλο της ετοιμάζει η Hyundai, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2017 και θα έρθει αντιμέτωπο με δημοφιλή καταξιωμένα μοντέλα στην Ευρώπη, όπως είναι το Nissan Juke, το Opel Mokka, το Renault Captur και το Peugeot 2008.

Το αυτοκίνητο δεν θα έχει καμία ομοιότητα με το Hyundai Creta που πωλείται κυρίως σε Ασιατικές αγορές και θα δανειστεί στοιχεία της εμφάνισής του από το πρωτότυπο Hyundai Intrado που είχε παρουσιάσει Hyundai το 2014. Φυσικά δεν θα έχει τόσο φουτουριστικό σχεδιασμό, αφού θα πρέπει να υπάρχει μια αισθητική συγγένεια τόσο με το i20, όσο και με το νέο i30.

Οι κινητήρες του νέου μικρού SUV της Hyundai θα προέρχονται τόσο από το i20 όσο και από το νέο i30, που σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται με τον 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα σε έκδοση με 100 και 120 ίππους, τον ολοκαίνουργιο 1.400άρη turbo με 140 άλογα, αλλά και τον 1.6 λίτρων πετρελαίου με 95, 110 και 136 ίππους.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και υβριδική έκδοση, με σύστημα κίνησης από το Kia Niro. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε μέσα στο 2017, όταν και η Hyundai μας το αποκαλύψει σε κάποια από τις ευρωπαϊκές εκθέσεις της χρονιάς.

Get it on Google Play Download on the App Store