Εκπληκτική BMW M4 GTS με 615 ίππους (+video)

Η ισχυρότερη μεσαία κουπέ BMW παραγωγής που έχει ποτέ παρουσιαστεί, είναι η M4 GTS με τις αγωνιστικές προδιαγραφές για χρήση δρόμου και με τις πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με τις «απλές» M4. Πέρα από τις όποιες αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, είναι ελαφρύτερη, διαθέτει roll cage, διαφορετικό στήσιμο και «ενισχυμένο» τον 3λιτρο κινητήρα με ισχύ στους 500 ίππους και 600 Nm ροπής.

Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων G-Power προσφέρει επιπλέον αναβαθμίσεις σε κάθε επίπεδο, χαρίζοντας στη M4 GTS ακόμα πιο έντονα σπορ χαρακτηριστικά. Καταρχήν, μέσω του εγκεφάλου Bi-Tronic 2 V3 ανεβάζει την απόδοση στους 615 ίππους και 760 Nm ροπής (τιμή Γερμανίας 3.867 ευρώ). Η αύξηση αυτή έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις, αφού το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα (-0,2 δευτερόλεπτα), ενώ η τελική ταχύτητα αυξάνεται στα 320 χλμ./ώρα, από 305 χλμ./ώρα εργοστασιακά.

Επιπλέον, η G-Power προσφέρει μια ευρεία γκάμα ζαντών αλουμινίου διαμέτρου 20-21 ιντσών, αποστάτες των τροχών και διάφορα επιπλέον διακοσμητικά για το αμάξωμα και το εσωτερικό και νέες δερμάτινες επενδύσεις.

Απολαύστε και ακούστε τη BMW M4 GTS των 615 ίππων στο παρακάτω και το βίντεο:


Get it on Google Play Download on the App Store