BMW i8 με γκρι ματ μεμβράνη και μπλε 22άρες ζάντες

Ένα από τα πιο ξεχωριστά σε σχεδιασμό και με προηγμένη τεχνολογία σπορ αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς σήμερα, αρκεί βέβαια να διαθέτει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, είναι το plug-in hybrid σπορ μοντέλο BMW i8 (πωλείται από 155.116 ευρώ στη χώρα μας).

Οι εταιρείες βελτιώσεων από την πλευρά τους προσφέρουν και για το BMW i8 διάφορες αναβαθμίσεις, οι οποίες αφορούν αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, όπως, ισχύει και για την German Special Customs.

Εξωτερικά και πιο συγκεκριμένα στο εμπρός μέρος συναντάμε νέο και πολύ δυναμικό προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα στα άκρα και νέο σπόιλερ που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος. Η νέα αυτή προσθήκη κατασκευάζεται από ανθρακόνημα και ζυγίζει μόλις 2,8 κιλά. Από το ίδιο «εξωτικό» υλικό είναι κατασκευασμένες οι οι νέες πλαϊνές ποδιές, ενώ η οροφή και οι κολώνες έχουν επενδυθεί με νέα «γυαλιστερά» ανθρακονήματα.

Ξεχωριστό στιλ δίνει η ματ γκρι μεμβράνη που είναι ντυμένο όλο σχεδόν το αμάξωμα, το οποίο συνδυάζεται με ζάντες 22 ιντσών βαμμένες σε μπλε μεταλλικό χρώμα, από την COR International.

Στο εσωτερικό, η German Special Customs τοποθέτησε νέες επενδύσεις από μαύρο και μπλε δέρμα και αλκαντάρα, καθώς και νέα διακοσμητικά από ανθρακόνημα.

Στον κινητήρα δεν έχουν γίνει αλλαγές. Υπενθυμίζουμε ότι το i8 εφοδιάζεται με υβριδικό σύνολο το οποίο περιλαμβάνει 1.5 λτ. TwinPower Turbo κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 362 ίππων και 570 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 4,4 δευτερόλεπτα και η κατανάλωση είναι στα 2,1 λτ./100 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store