Πιο σκληροπυρηνικό Nissan GT-R Track Edition

Το νέο και πιο σκληροπυρηνικό GT-R Track Edition παρουσίασε η Nissan, το οποίο τοποθετείται πιο πάνω από τις εκδόσεις Premium, Prestige και Black Edition, αλλά κάτω από τη ναυαρχίδα GT-R NISMO.


Οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει για να αυξήσουν και άλλο τα δυναμικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ανάρτηση Bilstein Damptronic με αγωνιστικό σετάρισμα για βελτιστοποίηση της σταθερότητας του αυτοκινήτου τόσο στις εθείες όσο και στις στροφές. Επίσης, έχει τοποθετηθεί ελαφρύτερη αντιστρεπτική δοκός για αύξηση της ακαμψίας και μείωση του βάρους, 20 ιντσών μαύρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου NISMO και φαρδύτερος εμπρός προφυλακτήρας. Ωστόσο οι προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα την αγορά.

Για παράδειγμα το GT-R Track Edition προσφέρεται στη Γερμανία με στάνταρ καθίσματα από ανθρακόνημα και προαιρετικά με πίσω αεροτομή από το ίδιο υλικό. Στη Μ. Βρετανία και Γαλλία διατίθεται με μαύρα και κόκκινα καθίσματα της Recaro από την έκδοση GT-R Black Edition, ενώ η πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα είναι στάνταρ. Προαιρετικά προσφέρονται πίσω καπό και καθίσματα από ανθρακόνημα.

Το GT-R Track Edition βασίζεται στο ανανεωμένο GT-R, ενώ την κίνησή του αναλαμβάνει το πανίσχυρο και συναρμολογημένο στο χέρι 3.8 λτ. V6 twin-turbo μηχανικό σύνολο των 570 ίππων και 637 Nm ροπής.

Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου στην τιμή (Ευρώπης) των 118.900 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store