Lamborghini Huracan Spyder με ισχύ 1.088 ίππων! (+video)

Η Lamborghini Huracan Spyder είναι εντυπωσιακή τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις χωρίς καμία μετατροπή. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που αναζητούν ακόμα πιο extreme χαρακτηριστικά ακόμα και από ένα supercar, γι’αυτό υπάρχουν οι βελτιωτές που προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Η πρόταση αναβάθμισης της DMC για την Huracan Spyder ονομάζεται «LP1088 E-GT Spyder» και προσφέρει ό,τι πιο ισχυρό υπάρχει αυτή τη στιγμή σε απόδοση και επιδόσεις, ύστερα από την προσθήκη δύο μεγάλων νέων τουρμπίνων στον 5.2 λτ. V10 κινητήρα της Huracan.

Κατόπιν των μετατροπών, το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 1.088 ίππους και 1.000 Nm ροπής, έναντι 610 ίππους και 560 Nm που αποδίδει το μοτέρ αυτό από το εργοστάσιο. Αναμενόμενα άκρως εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις, αφού επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,69 δευτερόλεπτα (από 3,4 δλ.) και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 345 χλμ./ώρα.

Εκτός των μηχανικών αλλαγών, η DMC προσθέτει στην LP1088 E-GT Spyder ένα πλήρες εξωτερικό bodykit από ανθρακονήματα, που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, αλλά και μια τεραστίων διαστάσεων ρυθμιζόμενη αεροτομή (σε τρεις γωνίες), που παραπέμπει σε αυτή της Countach του παρελθόντος.

Πλήρως αλλαγμένο είναι και το εσωτερικό, αφού η βελτιωτική φίρμα δίνει μια μεγάλη λίστα αναβαθμίσεων, ενώ οι αλλαγές της DMC συμπληρώνονται και από ένα νέο σετ σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση.

Δείτε την πανίσχυρη Huracan Spyder και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store