Ηχεία Lamborghini κοστίζουν όσο ένα μεσαίο αυτοκίνητο!

Τα αυτοκίνητα της Lamborghini είναι συνώνυμα του εντυπωσιακού σχεδιασμού, των υψηλών επιδόσεων, αλλά και του μοναδικού ήχου που βγαίνει από τον κινητήρα και τις εξατμίσεις τους. Για όσους λοιπόν δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν μια Lamborghini αλλά τους… περισσεύουν αρκετές χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσουν κάτι που να θυμίζει και να έχει τα λογότυπα Lamborghini, τότε αυτά τα ηχεία αποτελούν σίγουρα μια ξεχωριστή πρόταση αγοράς.

Η Lamborghini σε συνεργασία με την iXOOST δημιούργησαν το απόλυτο ηχοσύστημα, με σχεδιασμό εμπνευσμένο από την Aventador. Το ESAVOX έχει πλάτος 125 εκ. ύψος 50 εκ., βάθος 65 εκ. και ζυγίζει 53 κιλά. Το μονοκόκ πλαίσιό του αποτελείται από ανθρακόνημα, οι εξατμίσεις προέρχονται από την Aventador και έχουν μεταβλητό διάφραγμα για τον έλεγχο της πίεσης των subwoofer, ενώ περιλαμβάνει μέχρι και αμορτισέρ για κάθε ένα από τα κεραμικά ηχεία για την απορρόφηση των κραδασμών.

Δείτε ακόμα: Lamborghini Aventador βάζει φωτιά στο Μονακό!

Όσο για την τιμή του χειροποίητου αυτού ηχοσυστήματος των 800 watt ανέρχεται στο ποσό των 19.900 ευρώ χωρίς φόρους, που σημαίνει ότι με 24% Φ.Π.Α. η τιμή του ανεβαίνει στα 24.676 ευρώ!

Δείτε τα ηχεία iXOOST ESAVOX και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store