Πως αλλάχτηκε διαλυμένη οροφή σε 3άρα BMW

Στο video βλέπουμε μία BMW Σειρά 3 F 30 η οποία προφανώς λόγω κάποιου κορμού δέντρου ή κολόνας που προσγειώθηκε στην οροφή της έχει σοβαρή ζημιά. Είναι μάλιστα τέτοια η έκτασή της που για το άπειρο μάτι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιδιόρθωσης.

Παρόλα αυτά, αν είσαι επαγγελματίας, τότε έχεις άλλη οπτική και σίγουρα μπορείς να επιδιορθώσεις ακόμη και αυτή τη ζημιά. Όπως έκανε ο Arthur Tussik ο οποίος μέσα από το 6λεπτο time-lapse video του μας δείχνει τη δουλειά του.

Αυτό που έκανε ήταν να σηκώσει την κατεστραμμένη οροφή με υδραυλικό γρύλο και μετά να την αντικαταστήσει με μία άλλη στο ίδιο χρώμα, χωρίς όμως ηλιοροφή.

Δείτε επίσης: Ψυχροπολεμικό drift με Nissan 350Z και BMW M3 (+video)

Ο ίδιος ο Tussik τονίζει πως ουσιαστικά το αυτοκίνητο αυτό θα είχε… πεταχτεί, αλλά χάρη στη δουλειά του είναι ξανά σαν καινούργιο και μάλιστα χωρίς να έχει βαψίματα. Φυσικά αντικατέστησε και το πίσω καπό (πορτμπαγκάζ) καθώς ήταν και αυτό πληγωμένο. 

Ωστόσο καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας 14 καθώς δεν πιστεύουμε να θέλει κανείς να αγοράσει ένα αυτοκίνητο ως μεταχειρισμένο, ατρακάριστο, του οποίου η οροφή έχει αφαιρεθεί και μπήκε άλλη… Για αυτό το νου μας πάντα!

Get it on Google Play Download on the App Store