10λεπτο video με τον Ken Block και τις λογοκριμένες σκηνές

O Ken Block στην προηγούμενη σεζόν του Top Gear είχε κάνει μία guest star εμφάνιση μαζί με τον Matt LeBlanc, ως συνοδηγό και ξεσήκωσε το Λονδίνο με τα απίστευτα περάσματά του και το καμένο ελαστικό της Mustang του. Αυτή τη φορά θα δούμε ένα νέο video διάρκειας 10 λεπτών.


Ουσιαστικά πρόκειται για ένα video το οποίο περιέχει σκηνές που κόπηκαν στο μοντάζ της εκπομπής λόγω χρόνου και οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν είναι κατώτερης ποιότητας, έντασης ή θεαματικότητας από τις υπόλοιπες που έπαιξαν. Απλώς κάποιες έπρεπε να μείνουν έξω, ενώ κάποιες άλλες εξαγρίωσαν το κοινό καθώς ο Block driftάρε ακόμη και μπροστά σε μνημεία… κάτι που λογοκρίθηκε στην εκπομπή.

Δείτε ακόμη: Γυναίκα οδηγεί το αυτοκίνητό της χωρίς ελαστικό (+video)

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Mustang του Ken Block είναι διπλοτούρμπινη, αποδίδει 845 ίππους, είναι τετρακίνητη και δημιουργός της είναι ο βελτιωτικός οίκος Vaughn Gittin Jr

Ας δούμε λοιπόν στο video τον Αμερικάνο οδηγό να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να καίει λάστιχο, χωρίς… περικοπές. Και από εμάς μία συμβουλή. Δυναμώστε τα ηχεία σας και βάλτε το videoνα παίζει σε High Definition.

Get it on Google Play Download on the App Store