Ανανεωμένο Honda Civic και νέο Civic Sport με αισθητική Type R

Η Honda ανανεώνει αισθητά το δημοφιλές μικρομεσαίο της μοντέλο Civic τόσο στην 5θυρη έκδοση όσοι και στην πιο πρακτική Civic Tourer, ενώ εισάγει το νέο Civic Sport με σχεδιαστικές επιρροές από το επερχόμενο Type R. Εξωτερικά οι αλλαγές που φέρει είναι εμφανείς και εστιάζονται στο ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω άκρο με νέους προβολείς εμπρός με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, πιο κομψούς και δυναμικούς προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, πίσω μαύρη αεροτομή και LED πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό του Civic ΜΥ 2015 υπάρχουν νέες επενδύσεις, χρωμιωμένες λαβές των θυρών, πίνακα οργάνων σε μαύρο μεταλλικό χρώμα και νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών Honda Connect, με Bluetooth, περιήγηση στο internet, δορυφορική πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.

Στην γκάμα του ανανεωμένου Civic προστίθεται η νέα έκδοση Civic Sport με τους κινητήρες ντίζελ 1.6 i-DTEC 120 PS και τον βενζίνης 1.8 I-VTEC 142 ίππων. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το πίσω σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος, τις μαύρες 17άρες ζάντες, τον πιο δυναμικής σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα στα πρότυπα του Type R και τη μαύρη οροφή στο εσωτερικό.

Στον εξοπλισμό ασφαλείας του 2015 Civic προστέθηκε στάνταρ το σύστημα City-Brake Active (CTBA), το οποίο φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο σε ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα στην περίπτωση που διαγνώσει επικείμενο κίνδυνο σύγκρουσης.

Get it on Google Play Download on the App Store