Νέες εκδόσεις Dacia Duster Air και Sandero Black Touch

Δύο νέες περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις λανσάρει η Dacia με μοναδικά χαρακτηριστικά στην εμφάνισή τους που την κάνει πιο ενδιαφέρουσα, το Sandero Black Touch και το Duster Air.

Ξεκινώντας από το SUV, είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο της αεροπορίας και τους πιλότους και διακρίνεται εξωτερικά από τους κίτρινους καθρέπτες και τα αντίστοιχου χρώματος γραφικά που απεικονίζουν αλτίμετρο στο καπό, στα πλαϊνά και στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Επίσης εφοδιάζεται με σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, με πίσω φιμέ παράθυρα, χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και με προστατευτικές ποδιές. Στο μαύρο εσωτερικό κάνουν αντίθεση οι κίτρινες ρίγες στα καθίσματα και οι ενδείξεις του αλτίμετρου.

Το Dacia Duster Air είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες TCe 125 (4×2) και dCi 110 (4×2 και 4×4), με αρχική τιμή στην Γαλλία από 16.200 ευρώ.

Περνώντας στο Dacia Sandero Black Touch, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του μπορεί να παραγγελθεί σε μεταλλικό χρώμα Comete Grey (και σε επτά άλλα χρώματα), ενώ εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, με μαύρους περλέ καθρέπτες και επενδύσεις στις μεσαίες κολόνες. Στο εσωτερικό του υπάρχουν επίσης περλέ μαύρα ένθετα στην κονσόλα, στο τιμόνι και στον επιλογέα των ταχυτήτων και στις χειρολαβές των θυρών.

Το Sandero Black Touch προσφέρεται με τους κινητήρες 1.2 75 PS, TCe 90 και dCi 90, με τιμές που ξεκινούν στην Γαλλία από τις 10.450 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store