BMW M1 τρακαρισμένη από το 1985 πωλήθηκε 125.000 δολάρια!

Ένα από τα θρυλικά και σπάνια supercars της BMW, η M1 πωλείται έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ στην αγορά των μεταχειρισμένων ακόμα και όταν είναι σχεδόν διαλυμένη! Ίσως ακούγεται απίστευτο και όμως μια BMW M1 μοντέλο του 1980, η οποία παρέμεινε όπως ήταν πριν από 30 ολόκληρα χρόνια που είχε τρακάρει πωλήθηκε έναντι του ποσού των 125.000 δολαρίων (ισοδυναμούν με 118.326 ευρώ).

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την αγγελία η συγκεκριμένη BMW M1 είναι ολοσχερώς κατεστραμμένη εμπρός, η οροφή έχει τσαλακώσει αρκετά, ενώ και το εσωτερικό βρίσκεται στην χείριστη κατάσταση. Το μόνο μέρος του αυτοκινήτου που φαίνεται ανέπαφο είναι ο κινητήρας, όμως δεδομένου ότι έχει παραμείνει σε ακινησία από το 1985 θα χρειάζεται σίγουρα λύσιμο και ανακατασκευή.

Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτός που έδωσε τόσα χρήματα θα την αναπαλαιώσει ή θα την χρησιμοποιήσει για ανταλλακτικά για την ανακατασκευή μιας άλλης M1. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα χρήματα που δόθηκαν είναι πάρα πολλά και δεν αποκλείεται για ρεκόρ τιμής που έπιασε κατεστραμμένη M1.

Get it on Google Play Download on the App Store