Ανανέωση για την Lancia Ypsilon και με κινητήρες LPG/GNG

Η Lancia Ypsilon η οποία φέτος γιορτάζει τα 30α της γενέθλια, παρουσιάζεται φρεσκαρισμένη με αλλαγές εξωτερικές και στο εσωτερικό. Από τη μοναδική φωτογραφία που έδωσε προς το παρόν στη δημοσιότητα η ιταλική φίρμα, διακρίνεται το μπροστινό ανασχεδιασμένο άκρο με τη νέα μικρότερη μάσκα και τον πιο κομψό αεραγωγό με την επένδυση νίκελ και τα φώτα ομίχλης. Το μήκους 3,84 μ. αμάξωμά της προσφέρεται επιπλέον σε δύο νέα παστέλ χρώματα, τα Ivory Chic και Blu di Blu, ενώ οι διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι τρεις, οι Silver Gold και Platinum, όλες εφοδιασμένες με Euro 6 κινητήρες.

Τα μηχανικά σύνολα είναι τα εξής: Ο αρχικός 1.2 69 HP, o 0.9 TwinAir Turbo 85 HP με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ο 1.3 Multijet 95 HP με εκπομπές CO2 μόλις 95 γρ./χλμ. και οι διπλού καυσίμου LPG/Βενζίνης 1.2 69 HP (110 γρ./χλμ. CO2) και ο CNG/Βενζίνης 0.9 TwinAir Turbo (86 γρ./χλμ. CO2).

Για το εσωτερικό η Lancia αναφέρει ότι η ανανεωμένη Ypsilon διαθέτει νέες επενδύσεις σε δέρμα και ύφασμα, νέας σχεδίασης πίνακα οργάνων και επιλογέα ταχυτήτων και ανασχεδιασμένη κονσόλα ανάμεσα από τα καθίσματα με περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Στάνταρ είναι το σύστημα infotainment Uconnect στην έκδοση Gold με την οθόνη αφής των 5 ιντσών, τα χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι και τον έλεγχο λειτουργιών μέσω φωνητικών εντολών.

Get it on Google Play Download on the App Store