Αναβαθμισμένη Mercedes-AMG GT 600 HP από τη Brabus

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος Brabus παρουσιάζει την πρόταση αναβάθμισης για τη Mercedes-AMG GT με αύξηση της ισχύος στον κινητήρα και αλλαγές στην εμφάνιση μέσα – έξω. Ξεκινώντας από το V8 biturbo μοτέρ των 4.0 λτ. απόδοσης 462 ίππων στην AMG GT και με 510 ίππους στην AMG GT S, αποδίδει μέσω του κιτ PowerXtra B40 600 τους 600 ίππους στις 6.400 σ.α.λ. και 750 Nm ροπής στις 4.800 σ.α.λ.

Το εν λόγω κιτ αναβάθμισης περιλαμβάνει αλλαγή της χαρτογράφησης για τον ψεκασμό, την ανάφλεξη και αύξηση της πίεσης του τούρμπο. Επιπλέον, μπορεί να εφοδιαστεί με σπορ σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο με τέσσερις απολήξεις κατασκευασμένες από τιτάνιο και ανθρακόνημα. Από πλευράς επιδόσεων, η αναβαθμισμένη GT επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 325 χλμ./ώρα.

Εξωτερικά, η GT από τη Brabus εφοδιάζεται με αεροδυναμικά βοηθήματα και διάφορες προσθήκες από ανθρακόνημα, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιείται στη Formula 1. Στον εμπρός προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί σπόιλερ, ένθετα carbon στους αεραγωγούς μπροστά και στα πλαϊνά, διαχύτης πίσω, αεροτομή στο τελείωμα του καπό κ.λπ. Το πιο δυναμικό στιλ ενισχύουν με την σειρά τους οι ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 9.5Jx20 μπροστά και 11Jx21 πίσω, συνδυασμένες με ελαστικά 275/30 ZR 20 και 305/25 ZR 21 αντίστοιχα. Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί ελατήρια χαμηλώματος 15 χιλιοστών.

Στο εσωτερικό όλες οι επιφάνειες έχουν επενδυθεί με δέρμα και αλκαντάρα, υπάρχουν διακοσμητικά από ανθρακόνημα, ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμινένια πεντάλ. Παράλληλα η Brabus προσφέρει για τους υποψήφιους αγοραστές μια ευρεία γκάμα σε υλικά και χρωματικούς συνδυασμούς για το διθέσιο εσωτερικό της Mercedes-AMG GT.


Get it on Google Play Download on the App Store