Lamborghini Huracan 1.250 PS full carbon

Ο Γερμανός βελτιωτής Mansory παρουσιάζει μια νέα άκρως extreme πρόταση αναβάθμισης για την Lamborghini Huracan, με πολλές μετατροπές τόσο στον κινητήρα, όσο στο αμάξωμα, εσωτερικό και επιμέρους μηχανικά τμήματα. Την άκρως «μαχητική» τύπου Stealth εμφάνιση της Huracan τονίζει το ματ μαύρο χρώμα του «γυμνού» ανθρακονήματος που καλύπτει κάθε εξωτερική επιφάνεια, όπως φτερά, πόρτες, καπό, οροφή, προφυλακτήρες κ.λπ.

Παράλληλα εξασφαλίζεται μείωση του συνολικού βάρους, ενώ μέσω των προσθηκών το αμάξωμα έχει πλατύνει κατά 30 χιλιοστά εμπρός και 40 χιλιοστά πίσω. Το εξωτερικό πακέτο περιλαμβάνει ακόμα σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 20 ιντσών εμπρός με ελαστικά 245/30 και 21 ιντσών πίσω με λάστιχα 325/25, καθώς και αεροδυναμικά βοηθήματα. Αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό, όπου όλες οι επιφάνειες έχουν επενδυθεί με δέρμα και αλκαντάρα, μαζί με διακοσμητικά από ανθρακόνημα, πεντάλ αλουμινίου και σπορ καθίσματα.

Περνώντας στον κινητήρα, στον ατμοσφαιρικό V10 των 5.2 λίτρων προστέθηκε twin-turbo και μαζί με άλλες μετατροπές, η ισχύς του ανέβηκε στους 1.250 ίππους και στα 1.000 Nm ροπής (ηλεκτρονικά περιορισμένης), έναντι 610 ίππων και 560 Nm ροπής της εργοστασιακής. Οι επιδόσεις αναμενόμενα είναι καταιγιστικές, με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυχγάνονται σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 340 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store