Αποκαλυπτήρια της Alfa Romeo Giulia και εκ των έσω!

Η Alfa Romeo Giulia κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το κορυφαίο ιταλικό μεσαίο αυτοκίνητο από έξω, μέσα και να περιεργαστεί από κοντά το πανίσχυρο μοτέρ της. Ο τεχνολογίας Ferrari 6κύλινδρος biturbo κινητήρας απόδοσης 510 ίππων και 600 Nm ροπής είναι τοποθετημένος πίσω από τον εμπρός άξονα έτσι ώστε να επιτευχθεί το ιδανικό ζύγισμα 50:50 ανά άξονα.

Το δυναμικό στιλ του εξωτερικού σχεδιασμού ακολουθεί και το εσωτερικό με το κοντό σε βάθος ταμπλό, τις επενδύσεις από ανθρακόνημα και δέρμα, το μικρής διαμέτρου και λεπτό τιμόνι με το κόκκινο μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα, τα λίγα χειριστήρια και την οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Για πρώτη φορά βλέπουμε και τον χώρο αποσκευών με το τετραγωνισμένο σχήμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Giulia QV επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 307 χλμ./ώρα, ενώ ολοκλήρωσε ένα γύρο στο Nurburgring σε χρόνο 7:39, ο οποίος είναι ρεκόρ για την κατηγορία και ταχύτερος κατά 13 δλ. από τη BMW M4 (7:52).

Η διάθεσή της ξεκινήσει προς τα τέλη του 2015 με τιμή Ιταλίας κοντά στις 79.000 ευρώ, ωστόσο οι πρώτοι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν την πιο σπορ έκδοση μέσω του website της μάρκας μετά την λήξη της Έκθεσης της Φρανκφούρτης, έναντι της τιμής των 95.000 ευρώ (στην Ιταλία). Η ειδική αυτή έκδοση περιλαμβάνει επιπλέον κεραμικά δισκόφρενα και εξαιρετικά ελαφριά σπορ καθίσματα από ανθρακόνημα.

Get it on Google Play Download on the App Store