Νέο Honda Civic Sedan Type R ετοιμάζεται για αρχές του 2016

Το νέο Honda Civic Sedan που λαναρίστηκε πρόσφατα στις Η.Π.Α., πρόκειται να αποκτήσει και σπορ έκδοση Type R μαζί και κουπέ Civic Type R, το οποίο παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο τον περασμένο Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, η Honda έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές του Civic Type R Sedan στην πίστα του Nurburgring, αλλά και σε δημόσιους δρόμους της Ευρώπης, όπου κυκλοφορεί με καμουφλαρισμένο αμάξωμα. Δεν αποκλείεται να κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 Μαρτίου 2016).

Μια πρώτη εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει εξωτερικά το νέο Honda Civic Sedan Type R Sedan βλέπουμε μέσω της ηλεκτρονικά επεξεργασμένης φωτογραφίας από τον σχεδιαστή X-Tomi, βασισμένη στα πρωτότυπα αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά εντυπωσιακό και ξεχωρίζει από τον δυναμικής σχεδίασης προφυλακτήρα με το σπόιλερ και τους μεγάλους αεραγωγούς, τις μαύρες ζάντες και καθρέπτες, τις προσθήκες στα φτερά, την χαμηλωμένη ανάρτηση και τη μεγάλη πίσω αεροτομή.

Για την κίνηση του Civic Sedan Type R Sedan θα υπάρχει ο ίδιος 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας ισχύος 310 ίππων και 400 Nmροπής, ο οποίος εφοδιάζει και το νέο 5θυρο Civic Type R.

Get it on Google Play Download on the App Store