Νέα ειδική έκδοση Mazda MX-5 Sport Recaro Limited Edition

Τη νέα ειδική έκδοση του MX-5 Sport Recaro Limited Edition λανσάρισε η Mazda Μ. Βρετανίας, η οποία βασίζεται στο 2.0 λτ. 160 PS Sport Nav μοντέλο και φέρει επιπλέον σπορ εξοπλιστικά στοιχεία. Μόλις εξακόσια MX-5 Sport Recaro θα διατεθούν, τα οποία ξεχωρίζουν εξωτερικά από το Brilliant Black Sports Aero kit, που περιλαμβάνει πίσω διακριτική αεροτομή και σπόιλερ στα μασπιέ και στον εμπρός προφυλακτήρα. Επιπλέον, διαθέτει μαύρους καθρέπτες Piano Black και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών Diamond Cut.

Στο εσωτερικό, το MX-5 Sport Recaro εφοδιάζεται με σπορ καθίσματα της Recaro επενδυμένα με δέρμα και αλκαντάρα, με μοναδικά πατάκια, αλουμινένια πεντάλ και με δερμάτινο τιμόνι, χειρόφρενο και επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινες ραφές. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ακόμα LED φώτα, κλιματισμός, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ηχοσύστημα Bose, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών κ.λπ.

Τα δυναμικά χαρακτηριστικά του MX-5 Sport Recaro ενισχύουν με την σειρά τους τα σπορ αμορτισέρ της Bilstein, το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και η μπάρα θόλων. Ο κινητήρας είναι ο 2.0 λτ. ισχύος 160 ίππων και 200 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το 2θέσιο roadster των 1.075 κιλών βάρους στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα.

Η τιμή του MX-5 Sport Recaro ανέρχεται στις 24.295 στερλίνες Αγγλίας (34.400 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store