BMW M4 με 540 ίππους και με καλούδια της M Performance

Μία ξεχωριστή BMW M4 ετοίμασε η BMW Abu Dhabi Motors για κάποιον πολύ απαιτητικό της πελάτη, ο οποίος σίγουρα θα ήθελε να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες «κοινές» M4. Το εικονιζόμενο μοντέλο φέρει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά στο αμάξωμα και εσωτερικό, ενώ έχει δεχθεί και αναβάθμιση στον κινητήρα.

Εξωτερικά, κυριαρχεί το πράσινο χρώμα Java Green, το οποίο κοστίζει 5.000 δολάρια. Επιπλέον, εφοδιάζεται με το προαιρετικό σπόιλερ εμπρός και μάσκα από ανθρακόνημα, με διαφορετικό καπό με carbon αεραγωγούς, με ένθετα M Performance στα μασπιέ στο χρώμα του αμαξώματος και με M Performance διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση που προέρχεται από την Akrapovic και διαθέτει μέρη από τιτάνιο. Παράλληλα πίσω έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη αεροτομή από την AC Schnitzer.

Στο εσωτερικό της μοναδικής αυτής M4 ξεχωρίζουν τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα στο τιμόνι M Performance, οι επενδύσεις από αλκαντάρα και το δέρμα που καλύπτει τις περισσότερες επιφάνειες.

Μετατροπές έχει δεχτεί και ο υπερτροφοδοτούμενος, 6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 3.0 λτ. Η απόδοσή του από τους 431 ίππους και 550 Nmροπής, έχει αυξηθεί από την Manhart Racing στους 540 ίππους και 680 Nm ροπής. Επιδόσεις δεν αναφέρονται, ωστόσο μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα επιταχύνει σε λιγότερο από τα 4,1 δλ. στα 0-100 χλμ./ώρα της εργοστασιακής M4.

Get it on Google Play Download on the App Store