Ειδική έκδοση της Mercedes-AMG A 45 για τον θρίαμβο στην F1

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και οδηγών στην Formula 1, η Mercedes-AMG γιορτάζει αυτό τον θρίαμβο με την παρουσίαση ενός ειδικού μοντέλου: τη MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition της A 45 4MATIC, η οποία συνδυάζει αισθητικά γνωρίσματα από την Silver Arrows Formula 1, με εκτεταμένο και μοναδικό εξοπλισμό.

Εξωτερικά ξεχωρίζει κυρίως από την προσθήκη των πράσινων και μαύρων ταινιών που παραπέμπουν στην F1 W06 HYBRID, στον εμπρός προφυλακτήρα υπάρχει μεγαλύτερο σπόιλερ και στο τελείωμα της οροφής έχει τοποθετηθεί νέα αεροτομή. Διαθέσιμα χρώματα του αμαξώματος είναι τα mountain grey metallic, designo mountain grey magno και polar silver metallic. Αποκλειστικού σχεδιασμού είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, βαμμένες σε γκρι τιτανίου με πράσινο χρώμα στους δακτυλίους.

Αγωνιστική ατμόσφαιρα έχει και το εσωτερικό, όπου υπάρχουν διακοσμητικά στο αγωνιστικό πράσινο χρώμα, πλακέτα στο σταχτοδοχείο όπου αναγράφεται «AMG PETRONAS FORMULA ONE TEAM WORLD CHAMPION 2015» και νέες επενδύσεις στα τύπου μπάκετ καθίσματα.

Μηχανικές αλλαγές δεν έχουν γίνει και εφοδιάζεται με τον πανίσχυρο 2λιτρο κινητήρα απόδοσης 381 ίππων της προσφάτως ανανεωμένης Mercedes-AMG A 45 4MATIC, ο οποίος επιταχύνει το καυτό μικρομεσαίο χάτσμπακ στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα.

Η έκδοση MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition της A 45 4MATIC θα ξεκινήσει να πωλείται στον Ιανουάριο του 2016 μέχρι το Μάιο του 2016 στην τιμή (Γερμανίας) των 66.818 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store