Πρώτο βίντεο του νέου υψηλής τεχνολογίας EV Volkswagen

Η Volkswagen παρουσιάζει το πρώτο βίντεο του νέου υψηλής τεχνολογίας μοντέλου της που θα αποκαλύψει στη Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας στις 6 με 9 Ιανουαρίου. Από το teaser video διακρίνονται κάποια στοιχεία του αμαξώματός του, όπως είναι τα πίσω LED φωτιστικά σώματα που δείχνουν να εκτείνονται και στις πίσω κολόνες, τα διακοσμητικά χρωμίου ή μπορεί και LED περιμετρικά του αμαξώματος και τα εμπρός LED φώτα. Πριν από λίγες μέρες, η VW είχε δώσει στη δημοσιότητα και την πρώτη φωτογραφία από το σκεπασμένο εμπρός άκρο του αυτοκινήτου.

H Volkswagen δηλώνει το νέο αυτό ηλεκτρικό όχημα αποτελεί “την αρχή μιας νέας εποχής των προσιτών ηλεκτροκίνητων οχημάτων μεγάλων αποστάσεων”. Με βάση από τις πληροφορίες που γνωρίζουμε, το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της VW θα είναι η νέα γενιά του VW Microbus, του γνωστού μας VW Transporter, στην επιβατική του έκδοση.

Εκτός πάντως από το νέο μοντέλο, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει στην Έκθεση και την τελευταία γενιά των συστημάτων infotainment των αυτοκινήτων της, όπως είναι το Golf R Touch με τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα στο εσωτερικό του, τα οποία θα εφαρμόσει στα αυτοκίνητα παραγωγής μέσα στην επόμενη πενταετία.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store