Πολλά νέα μοντέλα Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

Η Nissan αποκάλυψε τα μοντέλα της που θα παρουσιαστούν στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (15-17 Ιανουαρίου 2016), τα οποία φτάνουν συνολικά τα δεκατέσσερα.

Μεταξύ αυτών που συγκεντρώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το X-Trail NISMO, το οποίο διαθέτει εμφανώς πιο σπορτίφ εμφάνιση. Από τη μοναδική φωτογραφία διακρίνεται το body kit με τις κόκκινες ρίγες, οι δίχρωμες ζάντες και τα σκουρόχρωμα εμπρός φωτιστικά σώματα. Προς το παρόν δεν αναφέρονται αν υπάρχουν τεχνικές βελτιώσεις, ωστόσο η ανάρτηση φαίνεται να έχει χαμηλώσει.

Παράλληλα, η Nissan σε συνεργασία με τον Γάλλο σχεδιαστή Lolita Lempicka έχουν δημιουργήσει τα ομώνυμα πρωτότυπα μοντέλα με βάση τα Micra, Juke και Note. Και τα τρία διακρίνονται εξωτερικά από τη διχρωμία λευκού – μαύρου, στα σκουρόχρωμα εμπρός φωτιστικά σώματα, την ανθρακί μάσκα και τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Εκτός από το X-Trail NISMO, θα παρουσιαστούν ακόμα το Note NISMO και το GT-R N-Attack, το Leaf Aero Styleκ αι τα Sylphy S Touring Edition, X-Trail Mode Premier, Dayz Bolero, Dayz Rider και το Elgrand Rider Black Line, καθώς και διάφορες ακόμα εκδόσεις.

 

Get it on Google Play Download on the App Store