Νέα VW Look up!, Scirocco GTS, CC GT και CC R-Line Black Edition

Η Volkswagen διευρύνει την γκάμα των μοντέλων της up!, Scirocco και CC με νέες πιο στιλάτες και πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις. Ξεκινώντας από το Look up! ξεχωρίζει με την ειδική χρωματική παλέτα για το αμάξωμά του, σε κίτρινη, κόκκινη ή λευκή απόχρωση. Παράλληλα, έχει μαύρους καθρέπτες, ειδικές επενδύσεις στο εσωτερικό και 15άρες πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου. Η VW προσφέρει το Look up! αποκλειστικά στο 3θυρο αμάξωμα και με τον αρχικό 1.000άρη βενζινοκινητήρα των 60 ίππων. Τιμολογιακά, στη Μεγάλη Βρετανία το νέο μοντέλο κοστίζει 9.995 στερλίνες (13.215 ευρώ), 90 μόλις ευρώ περισσότερα σε σχέση με το στάνταρ VW Move up!.

Το Scirocco GTS τροφοδοτείται με τον 2.0 λτ. TSI κινητήρα των 220 ίππων και 350 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα. Εξωτερικά εφοδιάζεται με το αεροδυναμικό πακέτο του Scirocco R-Line, μαζί με διακοσμητικές ταινίες στην οροφή, καπό και πόρτα του χώρου αποσκευών, με μαύρους καθρέπτες και σκουρόχρωμα πίσω κρύσταλλα. Στάνταρ χρώμα είναι το Urano Grey και προαιρετικά τα Flash Red, Pure White, Oryx White, Indium Grey και Deep Black. Στο εσωτερικό περιλαμβάνει επενδύσεις μαύρης λάκας πιάνου, διαφορετικό επιλογέα ταχυτήτων, ζώνες ασφαλείας με κόκκινες ρίγες και επενδύσεις χρωμίου στα μασπιέ. Το Scirocco GTS κοστίζει στη Μ. Βρετανία από 28.195 στερλίνες (37.284 ευρώ).

Τα νέα Volkswagen CC GT Black Edition και CC R-Line Black Edition ξεχωρίζουν από τη μαύρη εμπρός μάσκα, την ηλεκτρική ηλιοροφή και τις διαφορετικού σχεδιασμού 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό τους εφοδιάζονται δερμάτινο σαλόνι και επενδύσεις τύπου ανθρακονήματος, συν διακοσμητικό μαύρης λάκας πιάνου στην κονσόλα. Η τιμή τους ξεκινά από τις 29.150 στερλίνες (38.547 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store