Νέο μεαίο SUV Skoda VisionS με 6 θέσεις και μήκος 4,7 μέτρων

Η Skoda αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες για το νέο πρωτότυπο SUV μοντέλο της VisionS (το «S» σημαίνει SUV), το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Παράλληλα μέσω του VisionS, η Skoda δείχνει τη νέα σχεδιαστική της γλώσσα στην κατηγορία των SUV, όπου θα κυριαρχούν οι ακμές, οι καθαρές ευθείες γραμμές και οι αιχμηρά τελειώματα. Ανάλογα αισθητικά στοιχεία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2014 στο πρωτότυπο Skoda VisionC.

Τα πιο κύρια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος του VisionS είναι η μεγάλη τρισδιάστατη μάσκα, οι τέσσερις εμπρός προβολείς, το έντονα ανάγλυφο πλαϊνό μέρος, το πολύ αιχμηρό πίσω άκρο και οι δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.

Από πλευράς διαστάσεων, το VisionS έχει μήκος 4,7 μ., πλάτος 1,91 μ. και ύψος 1,68 μ. και τοποθετείται στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας των SUV, καθώς είναι λίγο μεγαλύτερο από το Audi Q5. Για το εσωτερικό η Skoda αναφέρει ότι διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και προσφέρει γενναιόδωρους χώρους σε έξι επιβάτες.

Get it on Google Play Download on the App Store