Porsche 911 Carrera S Cabriolet με επενδύσεις ξύλου στο εσωτερικό

Το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive δημιούργησε μια μοναδική 911 Carrera S Cabriolet για κάποιον πελάτη της με συντηρητικά γούστα, όσον αφορά τις επενδύσεις του εσωτερικού. Αντί να επιλέξει διακοσμητικά αλουμινίου ή ανθρακονήματος, προτίμησε μια πιο κλασική αισθητική με ξύλινες επενδύσεις, οι οποίες συναντώνται στο τιμόνι, ταμπλό, πόρτες, κονσόλα και επιλογέα ταχυτήτων.

Την πολυτελή εικόνα ενισχύει το καφέ δέρμα που καλύπτει τις περισσότερες επιφάνειες της καμπίνας, ενώ στο υποβραχιόνιο κυριαρχεί το λογότυπο της Porsche. Ευχάριστη νότα αποτελούν τα μεταλλικά διακοσμητικά που «σπάνε» κάπως την… κλασσικούρα.

Εξωτερικά, η αποκλειστική αυτή Porsche 911 Carrera S Cabriolet ξεχωρίζει από το μαύρο μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος, συνδυασμένο με 20 ιντσών ζάντες, πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Αλλαγές στον κινητήρα δεν υπάρχουν, που σημαίνει ότι εφοδιάζεται με τον 3.0 λτ. biturbo6κύλινδρο μοτέρ των 420 ίππων και 500 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο PDK και το Sport Chrono, η «αεράτη» 911 επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ. και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 304 χλμ./ώρα.

Όσο για την τιμή της 911 Carrera S Cabriolet, ξεκινά στη Γερμανία από τις 123.856 ευρώ, χωρίς όμως τα επιπλέον στοιχεία εξατομίκευσης που φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store