Πωλείται η λιμουζίνα του Πούτιν αντί 1,07 εκατομμυρίων ευρώ!

Ιδού η «ευκαιρία» να κάνετε δική σας την λιμουζίνα που κατασκευάστηκε για τον Βλάντιμιρ Πούτιν, αρκεί να έχετε να διαθέσετε για την απόκτησή της 1,2 εκατομμύρια δολάρια (1,07 εκατομμύρια ευρώ). Το ένα και μοναδικό αυτό πρωτότυπο μοντέλο ZIL 4112R κατασκευάστηκε το 2012 από τη Ρώσικη ZIL για τον Ρώσο Πρόεδρο και ουσιαστικά είναι ολοκαίνουργιο, αφού έχει διανύσει μόλις 143 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αγγελία.

Η θωρακισμένη λιμουζίνα των 6,23 μέτρων μήκους και βάρους 3,8 τόνων, εφοδιάζεται με ένα εξίσου πληθωρικό ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 7,7 λίτρων V8 ισχύος 400 ίππων και 610 Nm ροπής. Το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται με αυτόματο 5τάχυτο κιβώτιο και η δύναμη στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Η μαύρη limoμε το τετραγωνισμένο καλούπι κρύβει ένα εσωτερικό που θα το ζήλευαν πολλά υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Μεταξύ άλλων διαθέτει ηλεκτρικές κουρτίνες για τα πλαϊνά και πίσω παράθυρα, αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες για ευκολότερη πρόσβαση στο εσωτερικό, ενσωματωμένο μπαρ και ψυγείο, αλλά και μια μεγάλη οθόνη στο χώρο μεταξύ του οδηγού και των επιβατών.

Ειδικά για τους επιβάτες, υπάρχουν στη διάθεσή τους δύο αναπαυτικές πολυθρόνες με ενσωματωμένα τραπεζάκια και δύο ακόμη που κρύβονται κάτω από το μπαρ. Επιπλέον αυτών, τα πάντα ντύνονται με πανάκριβα δέρματα και ξύλο, κορυφώνοντας την πολυτέλεια της Προεδρικής ZIL.

Get it on Google Play Download on the App Store