Νέα Porsche Cayenne Platinum Edition με φουλ πολυτέλεια

Η Porsche παρουσιάζει τη νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση Platinum της Cayenne, η οποία τονίζει περαιτέρω τον πολυτελή χαρακτήρα του κορυφαίου SUV της γερμανικής φίρμας. Η νέα έκδοση Platinum ξεχωρίζει εξωτερικά από τις 20 ιντσών ζάντες σε σχέδιο RS Spyder, μαζί με τους τονισμένους θόλους των τροχών, τις λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο και τα Bi-xenon εμπρόσθια φωτιστικά σώματα με το σύστημα Porsche Dynamic Light System (PDLS).

Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια τονίζεται περαιτέρω λόγω της παρουσίας δερμάτινου σαλονιού με ηλεκτρικά σπορ καθίσματα και αλκαντάρα στη βάση τους, αλλά και με τις επενδύσεις αλουμινίου στα σκαλοπάτι, που αναγράφουν «Platinum Edition». Μαζί με τα παραπάνω, η Cayenne Platinum περιλαμβάνει το τιμόνι Power Steering Plus, το σύστημα Park Assist με κάμερα, αλλά και αυτόματους αντιθαμβωτικούς καθρέπτες και φιμέ πίσω τζάμια.

Στη βάση της γκάμας των κινητήρων βρίσκεται η Cayenne Diesel Platinum Edition με το 3.0 λτ. V6 μηχανικό σύνολο των 262 ίππων (κατανάλωση από 6,6 λτ./100 χλμ.). Η Cayenne S E-Hybrid με τον 3.0 λτ. V6 κινητήρα συνδυαστικής ισχύος 416 ίππων και με κατανάλωση από 3,3 λτ./100 χλμ. αποτελεί την πιο ακριβή επιλογή.

Η Porsche ανακοινώνει ότι η Cayenne diesel Platinum θα κοστίζει στην Ευρώπη 74.352 ευρώ, ενώ η υβριδική ανεβαίνει στις 90.298 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store