Κτηνώδης Rolls-Royce Wraith με απόδοση 717 ίππων

Το ισχυρότερο και ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής της Rolls-Royce είναι η Wraith με το πληθωρικών διαστάσεων και εντυπωσιακό fastback αμάξωμα των 5,3 μ. μήκους και 2,4 τόνων βάρους. Την κίνησή της αναλαμβάνει το V12 turbo μηχανικό σύνολο των 6.6 λτ. απόδοσης 632 ίππων και 800 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Το υπερπολυτελές και πανάκριβο αυτό μοντέλο αποκτά ακόμα πιο μυώδη εμφάνιση και μαχητικό χαρακτήρα μέσω των βελτιώσεων της Spofec, προσφέροντας το κάτι διαφορετικό, πέρα από τους παραδοσιακούς πελάτες της μάρκας.

Εφοδιασμένη με το νέο body kit “Overdose”, η βελτιωμένη Wraith είναι πραγματικό κτήνος σε εμφάνιση. Το αμάξωμά της έχει φαρδύνει επιπλέον κατά 13 εκατοστά μέσω των προσθηκών από ανθρακόνημα στα πίσω φτερά, έτσι ώστε να χωρέσουν και οι πολύ μεγάλες ζάντες διαμέτρου 22 ιντσών. Η Spofec έχει προσθέσει ακόμα πίσω σπόιλερ από ανθρακόνημα, νέους προφυλακτήρες εμπρός – πίσω, νέα εμπρός φτερά και προσθήκες στα μασπιέ.

Από μηχανικής πλευράς, οι αλλαγές περιλαμβάνουν σπορ ανάρτηση, η οποία χαμηλώνει κατά 40 χλστ. μετά τα 140 χλμ./ώρα, κεραμικά δισκόφρενα και ελαφρώς ανεβασμένη ισχύ κατά 85 ίππους και 186 Nm ροπής. Συνολικά το “μηχανοστάσιο” αποδίδει 717 ίππους και 986 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store