Ακόμα πιο καυτό Ford Focus RS από τη Mountune

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος των μοντέλων της Ford, η Mountune έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση του νέου “καυτού” μικρομεσαίου 5θυρου Ford Focus RS και παρουσιάζει το πρώτο, από τα τρία στάδια βελτιώσεων.

Η αρχική φάση περιλαμβάνει βελτίωση του ήχου εισαγωγής, κοντύτερες διαδρομές του επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και αισθητικές προσθήκες. Οι δοκιμές έχουν γίνει και στην πίστα του Nurburgring, ενώ όλα τα εξαρτήματα έχουν ελεγχθεί διεξοδικά, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ιδανική τοποθέτηση, λειτουργία και αξιοπιστία.

Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών οι οποίες είναι ελαφρύτερες κατά 1,5 κιλά από τις εργοστασιακές, αναβαθμισμένες σωληνώσεις και φίλτρο αέρα και το πιο σημαντικό ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης της Quaife.

Προς το παρόν η Mountune δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις επόμενες βελτιώσεις, οι οποίες θα προσφέρουν ακόμα υψηλότερη ιπποδύναμη και ροπή, καθώς και καλύτερες επιδόσεις. Από το βίντεο μπορούμε να δούμε ότι η δεύτερη φάση αναβάθμισης περιλαμβάνει αλλαγές στο σύστημα εξάτμισης και στο intercooler.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store