Ένα και μοναδικό VW Golf GTI Heartbeat 400 ίππων

Μαζί με το πιο σκληροπυρηνικό Golf GTI Clubsport S, η Volkswagen παρουσίασε σήμερα στην 35η συνάντηση των GTI στο Wörthersee το ένα και μοναδικό Golf GTI Heartbeat, το οποίο εξέλιξαν 12 σπουδαστές της Volkswagen. 

Εξωτερικά το σπορ 3πορτο Golf χαρακτηρίζεται από το τη διχρωμία γκρι – ασημί με τα σχέδια σε σχήμα κυψελών που υπάρχουν στα πλαϊνά, στο καπό και στην οροφή, όπου παράλληλα αναγράφεται και ο αριθμός «40», συμβολίζοντας την επέτειο των 40 ετών του Golf GTI. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου, πίσω από τις οποίες υπάρχουν οι κόκκινες δαγκάνες με το λογότυπο «GTI» και τα αεριζόμενα – τρυπητά δισκόφρενα.

Στο εσωτερικό του Golf GTI Heartbeat κυριαρχούν τα μπάκετ εμπρός καθίσματα από το Golf GTI Clubsport S διακοσμημένα με το λογότυπο «40» και σχέδιο κυψελών και οι νέες επενδύσεις και τα διακοσμητικά «Heartbeat». Αντί για πίσω κάθισμα και χώρο αποσκευών, στο πίσω μέρος της καμπίνας έχουν τοποθετηθεί roll-cage, καθώς και ένα υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα 1.360 watt με 6 ηχεία και ένα ειδικό HIFI σύστημα με LED φωτισμό.

Τεχνικά στοιχεία δεν ανακοινώθηκαν ακόμα, εκτός από το ότι διαθέτει κινητήρα ισχύος 400 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store