Πιο σπορ Subaru Forester tS με πακέτο αναβάθμισης STI

Το Subaru Forester παρουσιάζεται στην πιο σπορτίφ έκδοση tS, η οποία αρχικά λανσαρίστηκε στην Ιαπωνία και τώρα θα ξεκινήσει να διατίθεται και στην Αυστραλία. Το Forester tS βασίζεται στην έκδοση ΧΤ με τον 2λιτρο turbo κινητήρα, ωστόσο διαθέτει πολλές προθήκες και αλλαγές στο αμάξωμα, στο εσωτερικό, στα φρένα και στις αναρτήσεις.

Εξωτερικά, το Forester tS διαθέτει πιο δυναμική εμφάνιση μέσω της μαύρης μάσκας με την κόκκινη ρίγα και το λογότυπο STi, το κόκκινο διακοσμητικό στον πίσω προφυλακτήρα, τα μαύρα καλύμματα στους καθρέπτες, τη μαύρη αεροτομή πίσω και στον εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και τις γκρι ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών.

Για την βελτίωση των δυναμικών χαρακτηριστικών του στο δρόμο, το Forester tS εξοπλίζεται με STI ρυθμιζόμενες μπάρες θόλων εμπρός πίσω, με πιο σφιχτά αμορτισέρ, με νέα ελατήρια χαμηλώματος 15 χιλιοστών και με φρένα της Brembo, 4πίστονα εμπρός και 2πίστονα πίσω.

Στο σπορτίφ εσωτερικό κυριαρχούν η μαύρη οροφή και οι επενδύσεις δέρματος – σουέντ σε κόκκινο – μαύρο χρώμα στις πόρτες και στα καθίσματα. Επιπλέον εφοδιάζεται με ανοξείδωτα πεντάλ με δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινες ραφές και με STI κόκκινο μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα.

Ο 2.0 λτ. boxer turbo κινητήρας δεν φέρει αλλαγές και αποδίδει 240 ίππους και 350 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα και κατανάλωση 8,5 λτ./100 χλμ.

Το Forester tS πωλείται στην τιμή των 54.990 δολαρίων Αυστραλίας (35.478 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store