BMW i8 σε νέους μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς!

Το BMW i8 ξεκινά να διατίθεται στην αγορά της Αγγλίας με ένα νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης χρωματισμών του αμαξώματος. Έτσι, οι δυνάμει πελάτες του υβριδικού σπορ αυτοκινήτου με τον «εξωτικό» σχεδιασμό θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πολλούς συνδυασμούς.


Το BMW i8 προσφέρεται στα εξής νέα χρώματα: Java Green, Speed Yellow, Solar Orange, Twilight Purple Pearl, Frozen Grey, Frozen Black, San Marino Blue και Grigio Telesto Pearl. Επιπλέον, διατίθεται μια σειρά από πολλά διαφορετικά φινιρίσματα, μεταλλικά, ματ, ή τύπου περλέ.

Από τους πιο ωραίους συνδυασμούς φαίνεται να είναι το μαύρο ματ με τα τμήματα από γυαλιστερό μαύρο, εντυπωσιακοί είναι οι συνδυασμοί κίτρινου – μαύρου και κόκκινου μαύρου, το πράσινο – μαύρο ταιριάζει και με το οικολογικό προφίλ του αυτοκινήτου, κλασικός αλλά επιτυχημένος συνδυασμός είναι το ασημί – μαύρο, ενώ πιο ιδιαίτερο είναι το μωβ – μαύρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το i8 εφοδιάζεται με υβριδικό σύνολο το οποίο περιλαμβάνει 1.5 λτ. κινητήρα. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 362 ίππους και 570 Nm ροπής, τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 4,4 δευτερόλεπτα και η κατανάλωση είναι στα 2,1 λτ./100 χλμ. Στη χώρα μας, οι τιμές του ξεκινούν από 175.950 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store