Ξεχασμένο Renault Megane Coupe του 1996 με 128 χιλιόμετρα!

Το πρώτης γενιάς Renault Megane Coupe το οποίο λανσαρίστηκε το 1995, διέθετε στην γκάμα του και το πολύ μοντέρνο σχεδιαστικά για την εποχή του κουπέ μοντέλο, το οποίο διέφερε σημαντικά σχεδιαστικά στο πίσω άκρο από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Σήμερα υπάρχουν αρκετά μεταχειρισμένα στην αγορά, ωστόσο κάποιο που να μοιάζει λες και βγήκε τώρα από το εργοστάσιο είναι το συγκεκριμένο εικονιζόμενο.

Αυτό το Megane Coupe του 1996 έχει γράψει στο κοντέρ του μόνο 128 χιλιόμετρα και όλα αυτά τα χρόνια είχε… ξεχαστεί σε ένα γκαράζ. Εφοδιάζεται με τον 1.600άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 90 ίππων και 137 Nm ροπής, ο οποίος επιτάχυνε το βάρους 1.010 κιλών αμάξωμα στα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,3 δλ. και η μεικτή του κατανάλωση ήταν 7,4 λτ./100 χλμ.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα, υδραυλικό τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος, ηλεκτρικά παράθυρα και ρυθμιζόμενο καθ’ύψος κάθισμα οδηγού.

Όσο για την τιμή του, ζητείται μέσω της αγγελίας το ποσό των 9.999 ευρώ, το οποίο αν μη τι άλλο είναι υψηλό, αφού το αυτοκίνητο μπορεί να μην έχει χιλιόμετρα, όμως δεν πρόκειται για κάποιο κλασικό μοντέλο υψηλής αξίας και με το που θα βγει στο δρόμο θα χάσει τα λεφτά του.

Get it on Google Play Download on the App Store