Αποκαλυπτήρια για το Subaru Levorg STI με έως 300 ίππους

Πριν από λίγες μέρες η Subaru είχε δημοσιεύσει τα πρώτα στοιχεία για το Levorg STI, το οποίο αποκάλυψε και αναμενόμενα διακρίνεται για τα πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά του σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Ουσιαστικά όμως δεν πρόκειται για μια κορυφαία έκδοση του μοντέλου, αλλά για το Levorg εφοδιασμένο με διάφορα καλούδια STI.

Εξωτερικά, την πιο δυναμική εικόνα του Levorg STI ενισχύουν οι νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες, μάσκα και LED φώτα ομίχλης, οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, οι σκουρόχρωμες πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και το μπλε περλέ χρώμα.

Στο εσωτερικό του σπορτίφ οικογενειακού αυτοκινήτου ξεχωρίζουν οι δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις κόκκινου – μαύρου, τα τύπου μπάκετ εμπρός καθίσματα με το λογότυπο «STI» στα προσκέφαλα και οι κόκκινες ραφές.

Εκτός από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, το Levorg STI εφοδιάζεται με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και με τροποποιημένη ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού. Για την κίνησή του υπάρχουν οι δύο τούρμπο κινητήρες βενζίνης. Πρόκειται για τον 1.600άρη των 170 ίππων και 250 Nm ροπής και για τον 2λιτρο με 300 ίππους και 400 Nm ροπής.

Οι τιμές του στην Ιαπωνία ξεκινούν από τα 3.488.400 γιεν για το 1.6 STIκαι από 3.942.000 γιεν για το 2.0 STI (28.420 ευρώ και 32.117 ευρώ αντίστοιχα).

Get it on Google Play Download on the App Store