Νέο Volkswagen Polo GT Sedan με κινητήρα 125 ίππων

Τo Volkswagen Polo στην πιο οικογενειακή του έκδοση με το σεντάν αμάξωμα, αποκτά τη νέα σπορτίφ έκδοση Polo GT, η οποία θα  διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Ρωσίας. Μάλιστα οι πρώτοι 300 που θα το παραγγείλουν σε ασημί ή λευκό χρώμα θα το παραλάβουν με μαύρη οροφή σε συνδυασμό με ρίγες μαύρου – κόκκινου στο εμπρός και πίσω καπό.

Εξωτερικά το Polo GT διαθέτει ακόμα πιο σπορτίφ εμπρός προφυλακτήρα, 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου, σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα, μια διακριτική αεροτομή στο τελείωμα του πίσω καπό, μαύρους καθρέπτες και οροφή (προαιρετικά), διπλή απόληξη εξάτμισης, μάσκα και αεραγωγό μπροστά σε σχέδιο κυψέλης και λογότυπα GT.

Στο εσωτερικό το σπορτίφ μικρό σεντάν εφοδιάζεται με νέες επενδύσεις, λογότυπα GT, αλουμινένια πεντάλ και με πλούσιο εξοπλισμό (για την τοπική αγορά). Σε αυτόν περιλαμβάνονται όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, ESP (με το DSG κιβώτιο), εμπρός αερόσακοι, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηχοσύστημα κ.λπ.

Το νέο Volkswagen Polo GT συνδυάζεται με τον 1.4 λτ. TSI κινητήρα των 125 ίππων με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το αυτόματο DSG7. Το λανράρισμά του στην Ρωσία θα ξεκινήσει το φθινόπωρο και η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο Volkswagen Group Rus στην Kaluga.

Get it on Google Play Download on the App Store