Μακρύ Lada Vesta Signature είναι η λιμουζίνα του λαού!

Το Lada Vesta δημιουργήθηκε και στην πιο «λιμουζινάτη» έκδοση Signature με μακρύτερο μεταξόνιο για όσους αναζητούν ακόμα περισσότερες ανέσεις στο πίσω κάθισμα και δεν μπορούν να αποκτήσουν μια πραγματική γερμανική κυρίως limo.

Το Vesta Signature διαθέτει μακρύτερο κατά 250 χιλιοστά μεταξόνιο (2.885 χλστ.), ενώ το μήκος του φτάνει τα 4.660 χλστ. Αναμενόμενα οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους πολύ χώρο για να τεντώσουν τα πόδια τους, ενώ φιλοξενούνται σε δύο ανεξάρτητα θερμαινόμενα καθίσματα. Ανάμεσά τους υπάρχει μια φαρδιά κονσόλα για να ακουμπούν οι επιβάτες τους αγκώνες τους, αλλά και για να τοποθετούν διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον, το Vesta Signature εφοδιάζεται στον στάνταρ εξοπλισμό με διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, ζάντες 17 ιντσών, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, σύστημα πολυμέσων κ.λπ.

Η Lada δεν ανακοίνωσε τεχνικά χαρακτηριστικά για το Vesta Signature, ωστόσο πιστεύεται ότι εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.6 λτ. ή 1.8 λτ. συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, όπως διακρίνεται από την φωτογραφία του εσωτερικού.

Προς το παρόν το Vesta Signature παραμένει ένα πειραματικό μοντέλο κατασκευασμένο σε 10 αντίτυπα, αποκλειστικά για εσωτερική χρήση της μάρκας. Τα αυτοκίνητα δοκιμάζονται σε πραγματικές συνθήκες και δεν αποκλείεται να βγει στην παραγωγή.

Get it on Google Play Download on the App Store