Νέα Toyota Hilux για ειδικές αποστολές

Το δημοφιλές pick-up μοντέλο της Toyota, το Hilux αποκτά τρεις νέες εκδόσεις με πιο σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά, τις Hilux Rogue, Rugged και Rugged X, οι οποίες προορίζονται αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας, όπου είναι best seller.

Δείτε ακόμη: Επιτρέπεται να «παίζεις» τα φώτα; Τι λέει ο ΚΟΚ;

Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το πιο περιπετειώδες Hilux Rugged X (πορτοκαλί), το οποίο διαθέτει ένα μεταλλικό προφυλακτήρα υψηλής αντοχής, μαύρη μάσκα, αναπνευστήρα, LED φώτα οροφής, γάτζους, σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, μαύρες ζάντες αλουμινίου και μια μεταλλική μπάρα στο χώρο φόρτωσης.

Παρόμοια χαρακτηριστικά διαθέτει και το Hilux Rugged με το διαφορετικής σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα και το bull bar. Πιο δυναμική εμφάνιση έχει το Hilux Rogue με τη μαύρη μάσκα και τον σπορτίφ προφυλακτήρα.

Το διπλοκάμπινο τετρακίνητο Hilux διατίθεται στην Αυστραλία με ένα κινητήρα πετρελαίου 2.7 λτ. απόδοσης 177 ίππων και 450 Nm ροπής, καθώς και με δύο μοτέρ βενζίνης, ένα 2.7 λτ. ισχύος 166 ίππων και με ροπή 245 Nm και με τον κορυφαίο 4.0 λτ. V6 απόδοσης 238 ίππων και 376 Nm ροπής.

Δείτε ακόμη: Το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι με το κλειδί στη μίζα

Get it on Google Play Download on the App Store