Αναγεννημένο Fiat 127 Concept

Το Fiat 127 το οποίο κατασκευάστηκε μεταξύ 1971 έως 1983 και υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ιταλικής φίρμας, αναγεννιέται από τον σχεδιαστή David Obendorfer και το αποτέλεσμα κεντρίζει το ενδιαφέρον. Το ρετρό πρωτότυπο μοντέλο ακολουθεί πιστά τις γραμμές του αρχικού 127 σε πιο μοντέρνες γραμμές, χωρίς να δείχνει κάπου υπερβολικό ή άκομψο, ενώ παρουσιάζεται πιο σύγχρονο από το 127 που είχε παρουσιάσει ο εν λόγω σχεδιαστής πριν από δύο χρόνια. Ακόμα πιο ενδιαφέρον δείχνει στην έκδοση Abarth με τη διχρωμία γκρι – κόκκινου, τις γκρι ζάντες, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων κ.λπ.

Οι εξωτερικές του διαστάσεις δε διαφέρουν από ενός νέου μικρού αυτοκινήτου, αφού το εικονικό 127 έχει μήκος 4.165 χλστ. μήκος, 1.750 χλστ. πλάτος, 1.440 χλστ. ύψος και 2.510 χλστ. μεταξόνιο. Απλές, καθαρές γραμμές κυριαρχούν και στο εσωτερικό του εικονικού 127, με τις σύγχρονες προσθήκες (οθόνη στην κονσόλα του συστήματος πολυμέσων) και με πινελιές πολυτελείας.

Το 127 Concept δεν αποτελεί κάποιο επίσημο μοντέλο από πλευράς Fiat, αφού πρόκειται για σχεδιαστική σπουδή. Ωστόσο σίγουρα θα ήταν μια καλή ιδέα να το βλέπαμε κάποτε να κυκλοφορεί σε αυτή τη μορφή και με τη «βούλα» της Fiat.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store