Νέες εκδόσεις για το VW Amarok μέχρι 260 άλογα

Η Volkswagen θα παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης δύο νέες εκδόσεις του διπλοκάμπινου pickupτης, ονόματι Amarok, που θα λέγονται Aventura Exclusive Concept και Dark Label και θα έχουν μία σειρά από αλλαγές σχεδιαστικές και όχι μόνο…

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη και πότε έρχεται στην Ελλάδα το Honda Civic Type R

Ξεκινώντας από το Aventura Exclusive Concept, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε αρχικά στο χρώμα του, το Turmeric Yellow Metallic, το οποίο προέρχεται από το νέο Golf και το Arteon. Οι ζάντες του είναι 19 ιντσών, έχει αρκετές δόσεις χρωμίου, ενώ διαθέτει μία σειρά από εξοπλιστικά στοιχεία που το καθιστούν πιο πρακτικό, όπως το αδιάβροχο κάλυμμα καρότσας αλλά και οι προστατευτικές ποδιές από αλουμίνιο εμπρός και πίσω και τα αλουμινένια σκαλοπάτια.

Ενδιαφέρον έχει όμως και κάτω από το καπό του, καθώς ο 3.0 λτ. V6 αποδίδει 260 ίππους (+35 άλογα από το απλό μοντέλο) και 550 Nm ροπής.

Όσον αφορά στο Amarok Dark Label, αυτή είναι μία ειδική έκδοση παραγωγής και όχι πρωτότυπο όπως το Aventura Exclusive, η οποία βασίζεται στο Amarok Comfortline και είναι βαμμένο σε ειδικό, ματ, γκρι χρώμα, έχει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, μαύρη οροφή στο εσωτερικό και σήματα «Dark Label».

Δείτε ακόμη: Σε ισχύ από σήμερα οι νέες εργοστασιακές καταναλώσεις των αυτοκινήτων

Και οι δύο προαναφερθείσες εκδόσεις του Amarok θα κάνουν την εμφάνισή τους στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενευής την ερχόμενη εβδομάδα.

Get it on Google Play Download on the App Store