Μοναδικό Volkswagen Golf GTI Wolfsburg Edition με 380 PS

Η Volkswagen ξεσκέπασε σήμερα το Golf GTI που έκρυβε κάτω από την μπλε κουκούλα, το οποίο ονομάζει Golf GTI Wolfsburg Edition και κάνει πρεμιέρα στο Wörthersee. Το μοναδικό αυτό Golf δημιουργήθηκε μέσα σε διάστημα εννέα μηνών από 12 σπουδαστές της VW, ηλικίας μεταξύ 18 και 23 ετών και είναι εμπνευσμένο από τα 40 χρόνια του Golf.

Τον σπορ χαρακτήρα του Golf GTI Wolfsburg Edition τονίζει το λαμπερό κατακόκκινο χρώμα, οι μαύρες χειροποίητες ταινίες, τα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και στα μασπιέ, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα και η αεροτομή οροφής. Παράλληλα τα αυτοκόλλητα στις πόρτες απεικονίζουν οκτώ αξιοθέατα του Wolfsburg, τα οποία είναι χαραγμένα και στο εσωτερικό των θυρών. Χειροποίητα μέσω λέιζερ είναι και τα εμβλήματα του Wolfwburg που υπάρχουν στο κέντρο του τιμονιού και των ζαντών αλουμινίου.

Περισσότερο δυναμικό είναι και το μαύρο εσωτερικό με τις κόκκινες επενδύσεις και τα μπάκετ καθίσματα με τα κλασικά καρό υφασμάτινα τμήματα, στην κεντρική κονσόλα υπάρχει χειροποίητος σταθμός σύνδεσης iPhone, ενώ στο πορτ μπαγκάζ έχει τοποθετηθεί PlayStation με οθόνη LED-LCD 24 ιντσών και ηχοσύστημα απόδοσης 2.170 W.

Οι σπουδαστές της VW έχουν κάνει επεμβάσεις και στον κινητήρα, ο οποίος προέρχεται από την έκδοση Golf GTI Performance Package των 230 ίππων, ωστόσο η ισχύς του έχει ανέβει στους 380 ίππους. Το μοναδικό αυτό Golf GTI εφοδιάζεται με εισαγωγή αέρα από ανθρακόνημα και χειροποίητη ανοξείδωτη εξάτμιση και βαλβίδα ελέγχου που επιτρέπει την ρύθμιση της έντασης του ήχου από τον κινητήρα.

Get it on Google Play Download on the App Store